RockNytt

Då var det dags att uppdatera bloggen med lite rockiga nyheter. Så vad är det som händer och sker i rockens värld under våren? För den som gillar att stiga ombord på en fartfylld kryssning där du sedan är instängd tillsammans med andra rockers i ett dygn har kryssningen Silja Rock att se fram emot. Båten går ifrån Stockholm och ombord finner ni artister som Hardcore Superstar, Amaranthe, Sator, Art Nation, Skintrade, Twin och en massa andra grymma band. Självklart finner ni massvis med barer, dansgolv, restauranger och annan skön underhållning ombord på båten, men skynda er att boka hyttplatser, denna kryssning är nämligen inte lite populär och kommer garanterat snart att sälja slut.
Pris från 790 sek per person.
SE_symphony_outside_evening_445x205  SE_hardcoresuperstar_445x205

För er som gillar det svenska rockbandet Graveyard som är ifrån Göteborg där ett flertal andra sköna musiker har sina rötter (Och nu menar vi riktiga musiker och inte Håkan Hellström), så vill vi tipsa om ett flertal spelningar som sker under våren. För mer info om datum och biljetter ber vi er spana in denna sida.

20121105-graveyard-624x420-1352154407


För er som föredrar riktiga gamla klassiker så har rockpapporna Billy F Gibbson, Dusty Hill och Frank Beard ifrån det supersköna bandet ZZ top två konserter i Sverige inplanerade kommande sommar. Den 18e juli i Rättvik och den 19e juli i Helsingborg.

zz_top-410680