Skogsröjet

Sommartider är festivaltider. Och en av de kommande festivaler som vi ser fram emot här i Sverige just nu är Skogsröjet. För er som inte är bekanta med denna festival så är det en rockfestival som håller till i en liten stad vid namn Röjmyre som ligger i Östgötland. Det är en hel del grymma rock och metalband som kommer att inta scenen och det bästa av allt är att priserna för att få inträde till festivalområdet är relativt låga. Festivalen pågår mellan 4-6 Augusti och vill ni ha inträde under hela festival perioden så går en biljett på 995 sek. Vill ni ha campingplats utöver detta så går hela kalaset på 1195 sek. Den som vill festa till det rejält kan dessutom skaffa festivalpass + VIP eller Festivalpass + camping + VIP för 1395 och 1600 sek. Vad som menas med VIP är att du får tillgång till VIP området som ligger Backstage. Där finns det större sortiment när det kommer till drycker, du slipper stå i köer och sen är det en väldigt stor chans att du kommer att stöta på de artister som uppträder under kvällens gång.

Så vilka artister är det som kommer att stå för underhållningen denna festliga helg? Det bjuds på en hel del grymma artister, några av de som vi på Mother of God ser fram mest emot att se live är bland annat: W.A.S.P. Thin Lizzy, Helloween, Airbourne, Mustasch och Corroded. Men det bjud även på en massa andra goa band som kommer att penetrera era öron med ljuvlig musik.

För er som inte gillar att sova i tält men känner att det är för dyrt att bo på hotell kan dessutom få chansen att bo hemma hos en äkta Röjmyre bo. Det har nämligen frågats runt bland nära och kära om någon kanske skulle vara sugen på att hyra ut ett rum hemma eller kanske en lekstuga för de som kommer och ska besöka festivalen. Det har varit en hel del positiv respons gällande det vilket betyder att det finns en hel del platser även hemma hos Röjmyre borna.

För mer info kan ni spana in Skogsröjet.se , där finna all information om biljetter, boende, artister, hur man tar sig dit och mycket annat som är nyttigt att veta inför festivalbesöket.