Peace and Love

Nu drar vi till Peace & Love

Peace and Love

Vi har det lite lugnt i spelschemat just nu så vi tänkte passa på att dra iväg på lite festivaler och ladda batterierna. Passande nog så kör en av våra favoritfestivaler igång på riktigt idag, nämligen Peace & Love. I skrivande stund sitter vi i bilen till Borlänge och laddar till max inför kvällens konserter. Som vanligt så är festivalprogrammet riktigt bra och man kan inte sluta förvånas över vilken härlig mix de får till varje år. Med sina fem scener så finns det något för alla men vi kommer nog mest hänga vid Europa ikväll och lyssna på bland annat Petter, Ola Salo och Tungevaag & Rabaan.

Men det bästa med Peace & Love är nästan stämningen som alltid är riktigt go och det brukar alltid bli ett riktigt bra tryck på spelningarna. Det hade verkligen varit en dröm för oss att få gå upp och spela på någon av scenerna men det kommer kanske så småningom.

Vi stannar nog helgen ut och tar en liten minisemester där vi kan slappna av och få inspiration till vår egen musik. Några av höjdpunkterna i helgen är bland annat Veronica Maggio som alltid levererar uppträdanden i högsta klass men även Timbuktu ser vi fram emot riktig mycket. Jason brukar alltid få igång publiken riktigt bra så stämningen lär vara riktigt bra!

Nu börjar vi närma oss Borlänge så smått, hör gärna av er om ni är i krokarna så kan vi ta en bärs och lyssna på lite härlig musik tillsammans.