Rockigt godis i påskägget

Vi rockare firar självklart påsken vi med, vem gillar inte god mat och färgglada ägg fulla med godsaker lixom? Men däremot så måste vi ju sätta våra gränser någonstans, som till exempel vad man väljer att lägga i sitt påskägg. Så dagens stora fråga är: Vilket godis är tillräckligt rockigt för att få läggas i ett rock-påskägg? Det ska vi nu undersöka här.

Det första man funderar över är vilket godis som är populärt att lägga i påskägget? Och nummer ett på listan ligger självklart dessa små färgglada fruktiga äggformade godisarna. Så är dessa tillräckligt rockiga att ha i påskägget?
Svar: Ja, men det är endast under påsken som dessa är okej att trycka i sig, när det inte längre är påsk så är dessa fruktgodisar alldeles för pop för oss rockare att stoppa i oss.

Nr 2. Gelegodisar.
Det gäller alla gelegodisar, från persikor till sura nallar, men den stora frågan är: är de rockiga nog?
Svar: Oftast nej, och talar vi om dessa gammel-farmor gelebollarna så är det mega NEJ! Dessa godisar är alldeles för pop för oss rockare, de enda undantag som kan göras är nappar och gelenallar, de är rätt rock.

Nr 3. Choklad.
Choklad utav alla sorter (förutom ischoklad) är alltid välkomna, vare sig det är påsk, julafton, midsommar, nationaldagen , terrakotta krukans dag eller internationella barfotalöpningsdagen så är choklad ALLTID rätt att äta eller ge bort.

Nr 4. Lakris
Eller Lakrits som man så fint säger i vissa delar av Sverige. Detta godis är så metal att vi är säkra på att  Bruce Dickinson sover i en säng skapad av denna underbara godsak. Och nu menar vi inte den söta varianten, det ska vara riktig saltlakris, sådär så att det nästan fräter bort hela tungan när du äter det.  Alltså Godis i riktig heavy metal anda.

Nr 5. Skum
Nej nej nej, detta godis är strängt förbjudet, dessa alldeles för söta sockerbitar och skumharar i fruktiga smaker är alldeles för pop för oss rockare. Ni skulle lika gärna kunna slå in en CD skiva med Håkan Hellström om ni nu ska lägga skumgodis i påskägget.

Nr 6. Kola
Och sist men inte minst, Kolor i alla smaker och former är välkomna i påskägget, till och med de fyrkantiga rosa kolorna med hallonsmak. Kola is the shit och kommer alltid att upskattas att finna i sitt påskägg.

påskägg