Ted “Golden Voice” Williams

Ni kanske kommer ihåg mannen med “The golden voice”? Ted Williams heter han och var en hemlös man i New York innan folk fick upp ögonen för honom, då brukade han sitt och sjunga för en dollar. Men så en dag blev han intervjuad av The Columbia Dispatch och klippet hamnade på youtube 2011. Sen dess har jobbet erbjudanden strömmat in och folk har insett vilken talang han är. Nu är det snart 4 år sen Ted blev upptäckt och i två år har han nu varit helt ren från alkohol och droger. Ted har även publicerat en bok med titeln “A Golden Voice: How Faith, Hard Work and Humility Brought Me from the Streets of Salvation.” Det är en ödmjuk och ärlig bok som berättar om livet på gatan och vad han har gått igenom. Han är även grundaren av The Ted Williams Project en ideell organisation som hjälper hemlösa att få tak över huvudet.

Juni 2015 – Ted gick ut med att han ska kandidera för president valet 2016. Han tillkänna gav sin frustration för en annan kandidat, Donald Trump, och vist kan man ju inflika att de är varandras motsatser.

Ted är en före detta hemlös man och US militär som vill fokusera på frågor om diskriminering och orättvisor, förbättra jobb och skolor.
– Jag var skapad för att skapa förändring. Jag vill göra det stort, jag såg alla andra som ska delta och jag sa, varför inte ändra det här på den högsta nivån. Jag vill vara en röst för alla som fortfarande kämpar.

Allt är fortfarande i ett tidigt skede och de ska snart börja med en kampanj för Ted Williams, även om det tyvärr är rätt liten chans att Ted skulle bli vald så kanske det kan få folk att få upp ögonen ännu mer?

– Det känns som att alla kandidater idag är miljonärer, och tyvärr kan det vara svårt om man inte är det. Vi kan iallafall konstatera att det går bra för Ted Williams och han är inne på rätt spår.

 

williams