Covers

Hej!

Istället för att städa och betala räkningar har jag denna  dag spenderat största tiden till  att youtuba runt. Livsfarligt. Har ni varit med om det någon gång?  Att fullständigt fastna bland youttube-videos. Det är lätt hänt, det kan jag intyga…

Jag hamnade av en slump på Sofia Karlbergs youtube-kanal, vilken tjej alltså! Med omkring 30 miljoner visningar är hon sveriges nästa stora stjärnskott och uppträdde på Guld-tuben tidigare i år. Jag måste erkänna att jag är extremt avundsjuk på denna unga kvinnas röst, gåshud! Är ni nyfikna på Sofias Youtube-kanal (det borde ni vara!) hittar ni den här. Hennes cover på Hoziers Take me to church är min personliga favorit.

Apropå covers så har vi i Mother Of God faktiskt gjort en hel del covers genom åren. I begynnelsen av MOG-karriären uppträdde vi enbart med coverlåtar, det var inte förrens efter drygt ett år vi hade eget material att framföra. Även så här 7 år senare brukar vi vanligtvis se till att slänga in en och annan cover på konserterna, ett bra move för att få fart på publiken ordentligt!

Vilken är din favoritcover?