De bästa gratis VPN för att livestreama musik

USA: Musikfestivalerna du inte bör missa 2022

I takt med att restriktionerna nu har släppt, även om det på sina håll fortfarande är en osäker situation, så börjar musikfestivalerna att köra igång på full kraft. Och för dig som varit svältfödd på detta är USA ett land som erbjuder mängder av riktiga kvalitetsupplevelser.

Här är en genomgång på några av de mest intressanta upplevelserna under april och maj månad. Ingendera erbjuder dock någragratisspelningar, å andra sidan – kostar det så smakar det ofta riktigt gott.

New Orleans Jazz & Heritage Festival 2022

Den här pärlan går av stapeln den 29 april och håller på till den 8 maj, och headlinas av bland andra: The Who; Stevie Nicks, Jimmy Buffet and the Coral Reefer Band, Luke Combss, Lionel Richie, the Black Crowes, Willie Nelson, Charlie Wilson och Erika Badu.

Biljetterna kostar 80 dollar per dag eller 225 dollar för tre eller fyra-dagarspass.

Stagecoach 2022

Stagecoach är en countrymusik-festival och kör parallellt med ovanstående festival fast under färre dagar: 29 april till 1 maj. För att gå på den måste du åka till California. DE som headlinar festivalen är Thomas Rhett, Carrie Underwood och Luke Combs. Biljetterna kostar 399 dollar för tre dagar.

Lovers & Friends 2022

Den här glittriga historien öppnar upp dörrarna den 14 maj och är enbart i två dagar. Var? Las Vegas Festival Grounds. De största artisterna är Lauryn Hill, Usher, Ludacris, Lil Jon, TLC, Ciara, Nelly. Biljetterna kostar mallan 195 och 10 000 dollar. Det är med andra ord inte gratis.

Hangout 2022

Den här surfiga och grooviga festivalen är i två dagar: 20-22 maj. De största namnen på spellistan är Post Malone, Fall out Boy, Kane Brown, Zedd, Maren Morris, Hlsey, Doja Cat, Illenium, Leon Bridges, Tame Impala, Megan Thee Stallion, Jack Harlow, Phoebe Bridgers, Louis the Child. Biljetterna kostar mallen 339 och 1839 dollar.

Boston Calling 2022

Mellan den 27 och 29 maj kan man åka till Bosten och ser en lineup som inte går av för hackor: Foo Fighters, the Strokes, Metallica. Festivalen är skapad så att dessa tre headlinande band har en mängd band under “sin” kategori. Det är således inte endast dessa tre band som spelar under festivalen – istället kan man se dem och en mängd band som liknar dem eller hör till samma “subgenre”. Biljetterna kostar mellan 130 och 900-dollar för en dag. 229-dollar för två dagar och 370–2000 dollar för tre dagar. Inte billigt, men väldans kul.