Sweden rock

Sweden Rock Festival drar igång

Sweden rock

Idag drar Sweden Rock Festival igång på riktigt och för er som inte varit där än så är det en riktigt schysst rockfestival precis utanför Sölvesborg. Man brukar alltid bjuda på en riktigt bra mix med både klassisk rock, hårdrock, metal men även lite blues och andra genrer. Festivalen håller på till den 6 juni så passa på smita förbi om du är i närheten och är sugen på rock i den absolut högsta nivån.

Vad sägs om artister som bland annat Judas Priest, Def Leppard, Mötley Crüe ochToto? Just Mötley Crüe är ute på sin sista turné så det känns verkligen som att det är ett måste på festivalen. Kommer utan tvekan bli en show att minnas! Andra artister som är värda att inte missa är Slash, Ghost och Backyard Babies som gör en comeback efter ett 6 år långt uppehåll. De lär garanterat vara taggade till max så vi kan nog räkna med att det slår gnistor om Dregen.

Vi på Mother of God önskar att vi kunde vara där och uppleva rocken när den är som allra bäst men tyvärr ska iväg på lite andra spelningar. Vi hoppas att alla ni rockälskare som drar dit ska ha en riktigt schysst helg!

Du hittar hela artistlistan på Sweden Rocks hemsida.