Vi drar till Copenhell

Copenhell Metalfestival

Tjenare alla!

Hoppas att ni alla hade en riktigt grym helg på Sweden Rock. Vi hörde från några vänner som var där och spelade att Judas Priest verkligen ägde scenen så det känns riktigt trist att vi missade det. Men samtidigt som Judas Priest gjorde en av sina bättre spelningar på länge så verkar det som att Mötley Crüe gjorde ett riktigt bottennapp.  Klart att åldern börjar ta ut sin rätt på den gamla räven Vince Neil. Det håller helt enkelt inte längre, riktigt jäkla trist!

Men nu tar vi nya tag och drar till det rödvita grannlandet för att hälla  i oss mängder av öl och äta pölser. Det är nämligen dags för den riktigt grymma metalfestivalen Copenhell som går av stapeln den 18-20 juni. Vi ser främst fram emot att få se Slipknot och Ghost som alltid brukar leverera riktigt grymma shower.

Vi har varit där något år tidigare och det brukar alltid vara en riktigt skön stämning och bra artister. Förra året var Iron Maiden där, lite trist att man missade det för är det någon som alltid levererar så är det Iron Maiden.

Hör gärna av er om ni ska dit så kan vi ta en bärs och lyssna på lite go musik tillsammans!