David Letterman & Måns Zelmerlöw

david_letterman

Det här är säker något ni hört och sett tusentals gånger idag redan men vi från Mother Of God vill bara säga ett stort grattis till Måns Zelmerlöw för sin glänsande insats i Eurovison Song Contest semifinal igår! Vi visste på förhand att Måns låg fint till då han har en riktigt bra sång, men med Eurovision så vet man aldrig, så att nu ha det på papper att han kommer stå på scenen imorgon kväll i Wien känns alldeles förträffligt! Vi satt och snackade i bandet och kom fram till att ingen utav oss varit på en Melodifestival eller Eurovision tävling live i arenan. Det skulle säkert vara en grym upplevelse att få vara med i publiken. Nu kanske inte all musik från Eurovision faller mig i smaken, men det är det jag gillar så starkt med den tävlingen. Det kan vara flera nummer som mer är som mellanakter på en cirkus, men sedan kommer ett sånt där bidrag av en riktig talang som får håret i nacken att stå upp. Då är det värt att ha suttit och kollat igenom tävlingen!

En stor hobby i mitt liv är humor. För mig har livet alltid varit enklare att gå igen med ett skratt i fickan som jag brukar säga och ett leende på läpparna. Grabbarna brukar ibland kalla mig lustigkurren i gruppen och det går jag väl ändå med på. Det jag vill komma till är att en stor man och lite utav en idol har i dagarna beslutat sig att packa väskan och säga Sayonara. Det är såklart David Letterman och hans The Late Show som här i dagarna efter över 6000 avsnitt och 33 år väljer att stänga ner fabriken. Letterman är för mig en personlig favorit men är nästan en landshjälte i Amerika pga av den han blivit under åren. Avslutet var minst sagt starkt med flera kändisar där att vinka honom hejdå, bland annat sin allra första gäst 1982 Bill Murray. Foo Fighters som är Letterman’s favoritband och utan tvekan ett av mina också, fick så för avskedssången vilket de gjorde nobelt.

Nej nu har jag grävt i nostalgins hörn för länge, nu ska jag ta och göra något produktivt med dagen. Ha det så bra och håll tummarna för Måns ikväll så hörs vi en sväng senare!